Zonterapi

shutterstock_1150410146

Zonterapi är akupressur på fötterna. Denna österländska behandlingsmetod har mycket större plats inom skolmedicinen i våra grannländer, där du kan bli remitterad till en zonterapeut av läkare. Här i Sverige är man mer skeptisk, men många erfar att besvär de dragits med länge blir hjälpta eller försvinner helt efter en behandlingskur med zonterapi. Dessutom det bästa tänkbara förebyggande friskvård. Hos mig får du halvligga bekvämt med ett värmande täcke medan jag arbetar med dina fötter och zonerna som korresponderar mot olika organ och muskler i resten av kroppen. Spänningar i käken, sömnsvårigheter, IBS eller andra matsmältningsbesvär, huvudvärk, listan kan göras lång på besvär som det passar bra att behandla med zonterapi.

Det finns olika skolor bland zonterapeuter, några jobbar mjukare, andra mer bestämt. För mig går gränsen vid ”ont-skönt” och därför stämmer jag av med klienten under behandlingen så att du får ett tryck som känns bra för dig.

Klicka här om du vill 
Boka tid

Samtal

shutterstock_530313481

När livet går i baklås, vilket det gör för de flesta några gånger under en livstid, så är det skönt att tala med någon utomstående som kan hjälpa till att hitta nya perspektiv och verktyg att hantera tillvaron. Min bakgrund som präst har gett mig mångårig träning i samtal med människor under alla livets olika faser. Ibland räcker det med ett eller ett par samtal, ibland behövs en längre samtalskontakt, alltid med kontinuerlig utvärdering av vad målet och syftet är med samtalen. Det kan handla om handledning i jobbrelaterade frågor, familjefrågor, livskriser, förluster av olika slag eller samtal som öppnar upp för goda förändringar i ditt liv.

Livsutvecklande samtal kan hos mig kombineras med zonterapi och massage, det brukar ge mycket goda resultat.

Klicka här om du vill 
Boka tid

Ansiktsmassage

4026846058_6ab3dc7428_o

Tibetansk facelift passar dig som vill ge ditt ansikte en pånyttfödelse på naturlig väg.   Hudens elasticitet ökar genom att blodcirkulationen kommer igång. Tekniken består av olika massagetekniker från Tibet, Japan och Indien. Jag använder ekologiska oljor från Weleda och Dr Hauschka, med eller utan doft, det väljer du när du kommer. Hårbotten, nacke, hals och alla ansiktets olika delar och zoner behandlas. Avslutas alltid med massage av händer och fötter.
Motverkar spänningshuvudvärk, trötta ögon, stress och orolig sömn. Huden återfår sin balans och blir avslappnad, väl syresatt, mjuk och får en frisk lyster. Som all massage ger den bäst resultat om du går regelbundet på behandling, ungefär en gång i månaden.
Behandlingen passar både män och kvinnor. Gravida och ammande kvinnor kan också utan problem få tibetansk ansiktsmassage.

Klicka här om du vill
Boka tid