Namnet ”Mademoiselle Lily” kommer från det intryck en dam från Bryssel som kallas just Lily gjorde på mig. Jag mötte Lily genom vår gemensamma koppling till ett filmprojekt och inför hennes livsöde känner jag vördnad och kärlek. Därför uppkallade jag mitt företag efter henne. Klippet med Lily hittar du här:


”To me you may come for a retreat to find your balance and core-values in life.
Or give this as a present to someone you care for.”

stor

I min salong Mademoiselle Lily vill jag erbjuda ett rum för både kroppens och själens välbefinnande. Ansikte, händer, själ och fötter är mina specialområden. Hit kan du komma för ekologisk ansiktsbehandling/ naturlig/ tibetansk facelift, zonterapi, massage, nagelretreat eller samtal om ditt liv. Fördelarna med att få behandling i en hemmasalong är många. Detta är en lugn plats där du kan verkligen kan få koppla av. Salongen ligger en trappa ner i vårt hus och är ljus, tyst och harmonisk. Ingång från trädgården och verandan.

Jag har arbetat i femton år som präst i Svenska kyrkan i Västerled, Ekerö, på Graninge stiftsgård, i Värmdö församling och i en franskspråkig luthersk kyrka i Lyon.  Hösten 2017 bestämde jag mig för att vidareutbilda mig på Axelssons och öppna en salong för inre och yttre hälsa och skönhet.

Hos Mademoiselle Lily är du och ditt välbefinnande i fokus.
En kollega till mig som är ekologisk hudvårdsterapeut och tar emot i sitt hem precis som jag skriver på sin hemsida: Jag tycker att jag har världens bästa jobb!
Det kan jag bara instämma i 🙂 Ibland har jag uppdrag i församlingar som behöver avlastning vid dop, vigslar, begravningar och gudstjänster.

Varmt välkommen till min salong för inre och yttre skönhet och hälsa/
Kristina Lethin